Untitled
28 nov 2015
week 128: 20 t/m 26 november

Op 20 november hebben we Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht en daarna heeft Laura lekker zitten genieten in een bad met zemelenextract. Ze heeft heel veel waterpokken, waar ze erg veel jeuk van heeft. Ze gaat regelmatig op de bank liggen en ze ook een hele tijd in ons bed liggen slapen. ’s Middags zijn opa en oma Van Aerle op ziekenbezoek geweest.
Op 21 november kwam Sinterklaas bij Mark op het werk. Helaas kon Laura er vanwege de waterpokken niet mee naar toe en moest ze met mij thuis blijven. Laura heeft weer genoten van haar zemelenbad. ’s Middags zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. We hebben gezellig met zijn allen van de plaat gegeten. Na het eten werd er flink op de deuren en de ramen gebonkt en er lagen allemaal cadeautjes buiten!!! Bas en Laura zijn flink verwend door Sinterklaas! ’s Nachts heeft Laura veel gehuild. Uiteindelijk hebben we haar maar bij ons in bed gelegd. Daar heeft ze wel goed geslapen, alleen heeft ze mij met haar gedraai bijna uit bed geduwd en Mark is van ellende van het gesnurk van Laura maar beneden op de bank gaan slapen. Ik durfde niet aan Marks kant te gaan liggen, omdat ik bang was dat Laura dan uit bed zou vallen.
Bas en Laura hebben op 22 november heel fijn met hun nieuwe speelgoed gespeeld. Laura heeft haar nieuwe puzzels gemaakt, ze heeft geschilderd, samen hebben we een Woezel-en-Pip-armbandje gemaakt, ze heeft gekleurd en na het avondeten hebben we met zijn vieren het nieuwe spelletje “Eendjesdans” gedaan.
Op 23 november zijn we ’s middags met zijn vieren naar De Groote Peel geweest (Mark heeft deze week vakantie). Daar hebben we het Kabouterpad gelopen. Bas en Laura vonden het erg leuk en ze renden heel enthousiast van het ene kabouterpaaltje naar het andere. Onderweg hebben ze over “kabouterstoeltjes” gelopen, muziek gemaakt op een reuzentriangel en een xylofoon en gepicknickt aan een “kaboutertafeltje”. Ook vannacht heeft Laura weer slecht geslapen. Ze lag te huilen en te roepen dat ze frietjes wilde (?). Uiteindelijk hebben we haar om 05.30 uur maar weer bij ons in bed gelegd. Toen heeft ze nog een hele tijd lekker geslapen.
Laura en Bas zijn op 24 november met Mark bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Na het avondeten hebben Bas en Laura samen in bad gespeeld; Bas met zijn nieuwe racebaan en Laura met haar nieuwe Lalaloopsy-pop.
Op 25 november waren Bas en Laura helemaal blij toen ze ’s morgens zagen dat Zwarte Piet weer geweest was vannacht! Ze hebben allebei een mooi boek gekregen. Met zijn vieren zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Tante Maartje kwam ook nog bij opa en oma op bezoek. ’s Middags kwam Vera (een oud-collega van de ABAB) op bezoek. Laura heeft even fijn gepuzzeld en daarna is ze bij mij op de bank lekker gaan slapen.
Laura is op 26 november mee geweest om Bas naar school brengen. Daarna hebben we met zijn tweetjes boodschappen gedaan. ’s Middags zijn we met zijn vieren naar de Bikkels geweest. Het was te nat om in de speeltuintjes te spelen, maar we hebben wel fijn een stuk gewandeld. Daarna zijn Bas en Laura nog met mij mee geweest om een cadeautje te kopen voor de juffen van Bas van de Peuterspeelzaal, waar hij dinsdag afscheid neemt.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative